Mies etsii miestä tekopillu

mies etsii miestä tekopillu

Monessa perheessä ero vaikuttaa vähemmän naisen elämään koska nainen tekee muutenkin ruuat, hoitaa lapset, pesee pyykit, tiskaa, siivoaa jne. Ihmistä on kiusattu, nöyryytetty ja kohdeltu kuin orjaa ja vihdoin ollaan loppusuoralla erossa.

Ei kuulemma edes tiennyt millasta oikea elämä voi olla. Harmi vaan, että lähti vasta nyt. Kun olet pitkään yrittänyt selvittää miksi kommunikaatio ei miehen kanssa ei onnistu, eikä mies puolestaan ole valmis asiaa käsittelemään tai käytöstään muuttamaan, niin joo, olen valmis luovuttamaan. Tässä vaiheessa asia onkin miehelle suuri shokki ja yllätys Kyllä, riitaan ja kommunikaatiovaikeuksiin tarvitaan kaksi.

Mutta jos vuosi vuoden jälkeen asetelma pysyy samana eikä toinen ole valmis millään lailla tekemään töitä asian eteen vaan on aina avain yhtä defensiivinen ja halveksiva, niin minkäs teet Väittäisin, että naisten suuremmalle osuudelle on kaksi merkittävää syytä. Pelko lasten menetyksestä ja tapaamisesta vain parin viikon välein ei estä samalla tavoin naisia hakemasta eroa, kuin miehiä.

Täysin kylmenneessä liitossa, jossa kuitenkin arki rullaa, mies olisi ehkä valmis pysymään ja hankkimaan vaikka rinnalle rakastajattaren tai useampia, jos vakisuhteesta ei saa edes seksiä. Nainen kuitenkin haluaa rakkaussuhteen, ei tyydy rullaavaan arkeen ja seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen. Miehillä on korkeampi moraali perheen kasassa pitämisessä, kuin naisilla.

Miehet jaksaa tylsääkin suhdetta kauemmin. Ehkä siksi, että osa miehistä ei hallitse arkea. Ei osaa pestä pyykkiä, tiskata, laittaa ruokaa. Tai maksaa laskuja nettipankilla.

Tiedän, että ainakin yhdellä näin asia on. Kyseinen mies siis hyväksyi naisensa syrjähypyn ja maksoipa vielä rouvasen thaimaanmatkalle jotta ois taas kiva olla. Mun mies on hakenut aiemmin tahollaan eron ja mä omallani.

Tilastossa tasoissa meidän perheen osalta siis? Miesten pitää miettiä tarkoin huoltajuusasiat. Naisten ei tarvitse pelätä muuta kuin sen miehen menettämistä. Ja jos ei pidä miehestä niin eroa siinä haetaan. Ja kaikilla palstoilla naiset neuvoo toisia naisia hakemaan eroa. Ero tulee miehelle yleensä aika kaliiksi niin ei kannata erota heidän mielestä.

Ja sitten on se mukavuudenhalu. Ne joilla on jo uusi nainen kiikarissa eroavat ehkä helpommin itsenäisesti. Siksi että mies on säälittävä olento joka harvoin on itsenäinen.

Nainen on yleensä vahva ja riippumaton kenestäkään. Ja myös kuolleet vaimot. Katso miten hän vastaa. Älä ala vielä tiedustelemaan uusia treffejä vaan laita myöhemmin vaikkapa viestiä, jossa kiität illasta. Toisia treffejä voidaan sitten kysellä, mikäli juttu tuntuu jatkuvan esim. Jos haluat syvällisen parisuhteen miehen kanssa, ei sitä rakenneta ensimmäisenä iltana. Toki juttu voi toimia vaikka eka treffeillä seksiä olisikin, mutta varminta on rakentaa juttua hitaasti ja varmasti.

Odota ja katsele tilannetta uudestaan toisilla treffeillä! Oli taustasi mikä tahansa, tässä artikkelissa vinkkejä kun etsit homoseuraa tositarkoituksella.

Tai lue tästä listaamamme TOP 10 treffipalstat! Kyseessä ei ole mitään rakettitiedettä, mutta tässä käytännön vinkkejä: Gay-treffit sujuvat näillä 7 vinkillä 1. Älä kerro heti kaikkea eka treffeillä Älä avaudu ihan kaikesta ensimmäisillä treffeillä. Kysy kysymyksiä mutta älä tee siitä haastattelua Jotkut saattavat keksiä kysymyksiä etukäteen treffeille mennessä, mutta tällainen haastattelumainen tiedustelu on yleensä miehille turn off.

Eli ole utelias ja kiinnostunut miehestä, tekemättä siitä haastattelua. Ei ole tarvetta yrittää tehdä vaikutusta Useilla saattaa olla taipumus pitää sellaista kiiltävää ja hohdokasta imagoa yllä. Kun yrität tehdä vaikutusta liikaa, se näyttää usein vain feikiltä ja teennäiseltä.

Älä kysy miten treffit menivät Jätä treffikumppanille hengitystilaa ja älä ala vielä treffien aikana tai hyvästellessä kysymään miten treffit menivät. Ei seksiä ensimmäisillä treffeillä Vaikka kuinka olisi hyvä meininki treffien päätteeksi ja ehkä suudelmat vaihdettu, muista tämä: HappyPancake kokemuksia ja vinkit treffeille pääsyyn! Parhaat deittisivustot listattu — löydä sinulle sopivin deittisivusto.

mies etsii miestä tekopillu Ja myös kuolleet vaimot. Muista minut Unohtuiko salasana? Pelko lasten menetyksestä ja tapaamisesta vain parin viikon välein ei estä samalla tavoin naisia hakemasta eroa, nuru massage milf suomi kajaani miehiä. Jos haluat syvällisen parisuhteen miehen kanssa, ei sitä rakenneta ensimmäisenä iltana. Parhaat deittisivustot listattu — löydä sinulle sopivin deittisivusto. Miehet vaihtavat autonrenkaat ja heistä heidän ylläpitonsa on sillä kuitattu.