In venäläinen nainen kokemuksia

in venäläinen nainen kokemuksia

Meinaan naisellisuudessa löytyy ja he ovat sinut itsensä kanssa. Sitäpaitsi he tykkäävät pukeutua miestä ja itseään varten. Tunnen muutaman venäläisen naisen jotka ovat naimisissa ystävieni tai työkaverieni kanssa ja kyse ei ole mistään huoraamisesta kuten naisasiaunuioinin tantat jaksavat hokea.

Tosin kaikissa meissä hyvät ja huonot puolet ja riippuu paljon itsestäsi missä menet. Mutta kuten sanottua niin perinteiset roolit.. Pentti hyvä, ei kauniisti laittautunut, naisellisesti pukeutunut saa välttämättä seuraa iltaelämässä, sillä tosiasiassa miehet pelkäävät sellaisia naisia, jotka ovat laittautuneita. En tarkoita nyt sentin meikkikerrosta, vaan pukeutumista eli siistinmittaista polvien yläpuolelle ulottuvaa hametta,naisellinen kaunis kaula-aukkoinen paita ja korkokengät.

Takuuvarmasti saa olla yksin baarissa, sillä miehille tämä on liikaa siis pakkien pelossa kait liikaa. Tämän vuoksi suomalainen nainen ei uskaltaudu olemaan naisellinen, vaan valitsee illan rientoihin farkut jalkaan. Seuraa löytyy tällöin takuuvarmana varmemmin. Tietyissä kaupungeissa rajan lähellä valitettavasti venäläiset naiset tunnistaa kaukaa, sillä hameen raja ulottuu tyylittömästi niin ylös, ettei jää epäselvyyttä kulttuurista.

Ohi kävellessä selviää kieli, venäläisiä. Olen vapaa ja yli 30 - vuotias mies. Suomalainen nainen on maailman paras nainen, mutta ei ylivoimaisesti paras. Mutta jos saan valita suomalaisen ja ulkomaalaisen väliltä, niin valitsen aina suomalaisen naisen. Olet löytänyt itsellesi hyvän venäläisen naisen. Hyvää jatkoa sinulle myös tulevaisuudessa.

Ilman venäläisiä naisia, suomalaiset miehet kuolisivat puutteeseen hyvin nopeasti. Itsellä on molemmista kokemusta. Ei voi sanoa kuin positiivista. Venäläinen nainen on yleensä hyvännäköinen, tyylikkäästi pukeutunut ja seksikäskin. Eli hän kiinnittää paljon huomiota ulkonäköönsä, mutta ehkä shoppailee liikaa. Jokainen on oma yksilönsä, kuten on suomalaisetkin. Venäläisten kanssa suhteet voi jäädä lyhyeksi, jos tuijottaa liikaa ulkonäköön ja ihastuu johonkin kaunottareen.

Thaimaalainen nainen on uskollinen ja ei voi paremmin valita, jos haluaa mennä naimisiin. Pitää tietysti valita oikein, eikä etsiä kaveria baarista, jolloin joutuu kustantamaan kaiken elämisen, on sellainen rahastamisen maku. Eli pitää löytää ihan tavallinen nainen, joita on suurin osa Thaimaassa, eikä mennä ensimmäisestä baarista hakemaan tyttöystävää tai vaimoa.

Kaiken kaikkiaan voi todeta, jos haluaa tavata venäläisen tai thaimaalaisen naisen, he kyllä löytävät ajan heti tapaamiselle. Suomalainen nainen on yleensäkin aika vaikeasti lähestyttävä: Sitten ollaan tuppisuuna, nokka pystyssä ja odotetaan että kaverilta löytyy juttuja ja arvostellaan koko ajan. Pitää olla siis maailman mies, todella hauska seuramies, rikas ja hyvännäköinen, puku päällä, pelata golfia, purjevene, rokkari tai humppaveikko ym. Jos ei siis ala kaveri löytymään kohtuudella ja eikä jaksa odottaa suomalaista naista kymmeniä vuosia kuten aika monelle miehelle on Suomessa käynyt!

Mikä on sen kivempaa kuin päästä pois pimeästä ja ankeasta Suomen talvesta, ja sen lisäksi tutustua miellyttäviin naisiin ja löytää ehkä puoliso Japanista, Vietnamista, Thaimaasta, Intiasta, Kuubasta, Brasiliasta, Portugalista..

Hyvin usein suomalainen nainen kokee juuri noin suomalaisen miehen.. Ulkomaalainen mies ihastuu suomalaisten naisten kauneuteen ja muuhunkin.. Suomalainen mies kun ei osaa tehdä aloitteita, vaan tosiaan odottaa ne vuosikymmenet kuuta tipahtavaksi..

Olemmeko toisillemme kuin sisaret ja veljet.. Suomalaiset naiset ja miehet hakevat samoja piirteitä ulkomaalaisista kumppaneista. Taidamme olla liian joko kaverillisia tai sitten sisarusmaisia toisillemme. Jos piereskellään ja röyhtäillään kuin pienet elukat toisten ihmisten kuulleen, niin ei kait se ihme ole, jos sivistyneempää haetaan muualta. Katsoin muutamia viikkoja sitten Sunnuntaivekkaria ja siinä oli nuori pari, josta vaimo oli alkuperältään venäläinen.

Kun sitten haastattelijat kyselivät, että missä suhteessa olette erilaisia niin vaimo valitti että kun mies on niin epäromanttinen. Mietin vain, että ne miehet jotka haaveilevat venäläisistä naisista, ovatko he tietoisia että nainen vaatii ihan jotain muuta kuin mitä suomalainen ""hyväjätkä"". Suomalainen nainen ei varmaan jossain suhteessa vaadi mieheltä sellaista huomiota kuin esim. En kyllä yhtään ihmette, jos miehet ihannoivat itänaapurin naisia.

Kyllä välillä itseäkin hirvittää suomalaiset kanssasisaret, jotka varsinkin maaseudulla hiihtävät aina tuulipuvut päällä. No niin tekevät kyllä miehetkin. Itseni on helppo arvostella, kun minua usein luullaan ulkomaalaiseksi, joten ilmeisesti poikkean tästä massasta. Toisaalta miehet ihannoivat kauniita venäläisiä, mutta monet itse eivät vaivaudu pitämään huolta omasta kehostaan.

Ei niissä ryssissä nyt sen enempää kauniita ole kuin muissakaan, mistä ihmeestä tuo on keksitty?! Jos on vaan laiha ja halvan näköinen, niin se tarkoittaa suomalaisen miehen mielestä kaunista! Suomipojat tosiaan ansaitsee venakkonsa! Mulle ei mikään hikinen möhömahajuntti kelpaiskaan Niin, mistähän se on keksitty? Näin kadun miehenä kun olen niitä katuja ympäri maailman kierrellyt yli viiskymmentä vuotta, sanoisin että senhän näkee, ainakin isojen kaupunkien ""kaduntallaajia"" vertaillessa.

Käypäs nyt ekaks isossa omenassa, tuolla jenkkilässä. Sitten voisit mennä vaikka Pariisiin, tai mihin tahansa länsimaiseen isoon kaupunkiin. Sit voisit käydä vaikkapa Pietarissa, niin johan alkaa mielipiteesi muuttumaan. Tietysti jossain Thaimaassa tai Filippiineilläkin on erittäin kauniita ja siroja naisia, mutta heistä puuttuu se komeus. Eiköhän naiselle itselleenkin ole miellyttävää että on myös komea, sen kauneuden ja herkkyyden lisäksi. Olen nainen enkä ole naimisissa venäläisen kanssa, mutta muista syistä ko.

Venäläinen nainen on melko itsenäinen nykypäivänä ja vaikka he ovat perheasioissa ehkä hieman konservatiivisiä venäläisestä et mitään nyrkin ja hellan välillä heiluvaa elämätöntä kotirouvaa saa. Naiset meikkaavat, ostavat vaatteita ja käyttävät mielellään korkokenkiä. Tämä tosin koskee enemmän kaupunkilaisia. Venäjä on suuri maa ja korvesta löytyy kyllä ihan samanlaisia maatuskajuntteja kun täältäkin.

Tämä riippuu tietty paljon mm. Venäjällä on nykyään paljon myös opiskelleita naisia, joilla on kunnianhimoa työuran suhteen. Tottakai jokainen venäläinen on persoona siinä missä kuka tahansa muukin. Googlettamalla "venäläinen vaimo" ja "postimyynti morsian" löytyy yrityksiä, jotka välittävät naisseuraa. Parhaat vaimot Venäjältä -sivusto vaikuttaa kotikutoiselta, sillä.

Venäläisillä vaimoilla on hyvä asenne, etkä varmasti ikinään kyllästy. Sivustolla kerrotaan selvästi, että kyse eiole postimyyntimorsianpalvelusta vaan romanssin ja pitkäaikaisen suhteen löytämisavusta.

He ovat aina olleet suosittuja — venäläisillä vaimoilla on hyvä asenne, etkä varmasti ikinään kyllästy" , sivustolla sanotaan. Etusivulla olevista naisista vanhin on 35 vuotta. Kaikki ovat hemaisevan kauniita. Samaisella sivustolla kielletään lähettämästä rahaa palvelua käyttäville venäläisille naisille, joita ei tunne tai ole tavannut. Yllättävää on, että sivustolta löytyy silmälasipäisen miehen kuva, hänestä saa mielikuvan, että hän olisi yrityksen perustaja. Yrityslupa on skannattu sivulle.

Luvan perusteella kyse on kanadalaisesta yrityksestä, joka ala on konsulttipalvelut. Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean johtajien historiallista huipputapaamista on huhtikuun jälkeen pohjustettu, suunniteltu, sovittu ja peruttu.

Nyt tapaamisen toteutuminen näyttää jälleen mahdolliselta. Yhdysvalloissa, Marylandissa sijaitsevalle Ellicott Cityn alueelle on julistettu hätätilan hyökytulvien takia. Toinen hallitusneuvottelujen osapuoli Viiden Tähden Liike haluaa presidentin vastuuseen hallituksen muodostamisen estämisestä.

Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jaa artikkeli Facebookissa Naisvalikoimaa internetissä Googlettamalla "venäläinen vaimo" ja "postimyynti morsian" löytyy yrityksiä, jotka välittävät naisseuraa. Parhaat vaimot Venäjältä -sivusto vaikuttaa kotikutoiselta, sillä Venäläisillä vaimoilla on hyvä asenne, etkä varmasti ikinään kyllästy.

Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Kotimaa internet Venäjä suomalaiset suomalaisuus suvaitsevaisuus Postimyynti aviopuolisot itämerensuomalaiset kansat Bikinit. Pohjois-korea Trump suitsuttaa Pohjois-Koreaa: Italia Italian presidentti kutsuu IMF-ekonomistin pohtimaan hallituskuvioita. Pandat lumi ja pyry Pandahoitaja Anna Palmroth on Pyryn ja Lumin lumoissa vielä puolen vuoden jälkeenkin — työssä parasta ovat kahdenkeskiset hetket pandojen kanssa.

Tulvat Baltimoren lähistöllä hengenvaarallisia hyökytulvia — alueella hätätila. Baltimoren lähistöllä hengenvaarallisia hyökytulvia — alueella hätätila Yhdysvalloissa, Marylandissa sijaitsevalle Ellicott Cityn alueelle on julistettu hätätilan hyökytulvien takia.

Noissa on kyllä vähän semmonen maku että ne on epätoivoisen miehen ratkaisu. Minulla on kokemuksia molemmista, Venäläisen kanssa seurustelusta ja Thaimaalaisen kanssa aviossa muutamia vuosia.

Aihe on sikäli ongelmallinen, että naiset ovat täysin eriluontoisia, kulttuureistakin jo johtuen. Aiheesta vois puhua vaikka koko illan.

Kerron nyt jotain alkajaisiksi, tosiasioita. No molemmista maista naiset haluaa pois paremman elämän toivossa, siis ovat ""elintasopakolaisia"". Eli ota se huomioon, että naiset haluaa suomeen melkein keinolla millä hyvänsä, ottavat miehen joka hoitaa heidät tänne. Sen jälkeen vasta alkaa varsinainen soppa, jos se taas sinua kiinnosta, voin kertoalisää.

Miksi siis mies haluaa tuoda tuollaisen hyväksikäyttäjän mukanaan?! Ymmärrän kyllä naisten puolelta sen halun parempaan elämään, mutta eipä tuo kovin romanttiselta kuulosta Minä tiedän kyllä pari miestä, joilla on venäläiset vaimot ja ei nämä miehet kyllä missään tapauksessa epätoivoisia ole.

Siksi sitä vähän ihmettelee, että miksi se vaimo on pitänyt muualta hakea Mutta miksi , Joo, nämä Venäläiset naiset on kaikenkaikkiaan ehdottomasti enemmän meidänlaisiamme.

Heillä on erittäin kaunis luusto ja komeita muutenkin. Venäläinen nainen on kaunis ja luotettava ja haluaisin itselleni venäläisen naisen, mutta ehdottomasti ensisijaisesti yritän hankkia itselleni suomalaisen naisen. Venäläinen nainen on lähes yhtä kaunis, kuin suomalainen nainen. Meinaan naisellisuudessa löytyy ja he ovat sinut itsensä kanssa.

Sitäpaitsi he tykkäävät pukeutua miestä ja itseään varten. Tunnen muutaman venäläisen naisen jotka ovat naimisissa ystävieni tai työkaverieni kanssa ja kyse ei ole mistään huoraamisesta kuten naisasiaunuioinin tantat jaksavat hokea. Tosin kaikissa meissä hyvät ja huonot puolet ja riippuu paljon itsestäsi missä menet.

Mutta kuten sanottua niin perinteiset roolit.. Pentti hyvä, ei kauniisti laittautunut, naisellisesti pukeutunut saa välttämättä seuraa iltaelämässä, sillä tosiasiassa miehet pelkäävät sellaisia naisia, jotka ovat laittautuneita.

En tarkoita nyt sentin meikkikerrosta, vaan pukeutumista eli siistinmittaista polvien yläpuolelle ulottuvaa hametta,naisellinen kaunis kaula-aukkoinen paita ja korkokengät.

Takuuvarmasti saa olla yksin baarissa, sillä miehille tämä on liikaa siis pakkien pelossa kait liikaa. Tämän vuoksi suomalainen nainen ei uskaltaudu olemaan naisellinen, vaan valitsee illan rientoihin farkut jalkaan. Seuraa löytyy tällöin takuuvarmana varmemmin. Tietyissä kaupungeissa rajan lähellä valitettavasti venäläiset naiset tunnistaa kaukaa, sillä hameen raja ulottuu tyylittömästi niin ylös, ettei jää epäselvyyttä kulttuurista.

Ohi kävellessä selviää kieli, venäläisiä. Olen vapaa ja yli 30 - vuotias mies. Suomalainen nainen on maailman paras nainen, mutta ei ylivoimaisesti paras. Mutta jos saan valita suomalaisen ja ulkomaalaisen väliltä, niin valitsen aina suomalaisen naisen. Olet löytänyt itsellesi hyvän venäläisen naisen.

Hyvää jatkoa sinulle myös tulevaisuudessa. Ilman venäläisiä naisia, suomalaiset miehet kuolisivat puutteeseen hyvin nopeasti. Itsellä on molemmista kokemusta. Ei voi sanoa kuin positiivista. Venäläinen nainen on yleensä hyvännäköinen, tyylikkäästi pukeutunut ja seksikäskin. Eli hän kiinnittää paljon huomiota ulkonäköönsä, mutta ehkä shoppailee liikaa. Jokainen on oma yksilönsä, kuten on suomalaisetkin. Venäläisten kanssa suhteet voi jäädä lyhyeksi, jos tuijottaa liikaa ulkonäköön ja ihastuu johonkin kaunottareen.

Thaimaalainen nainen on uskollinen ja ei voi paremmin valita, jos haluaa mennä naimisiin. Pitää tietysti valita oikein, eikä etsiä kaveria baarista, jolloin joutuu kustantamaan kaiken elämisen, on sellainen rahastamisen maku. Eli pitää löytää ihan tavallinen nainen, joita on suurin osa Thaimaassa, eikä mennä ensimmäisestä baarista hakemaan tyttöystävää tai vaimoa.

Kaiken kaikkiaan voi todeta, jos haluaa tavata venäläisen tai thaimaalaisen naisen, he kyllä löytävät ajan heti tapaamiselle. Sivustolla kerrotaan selvästi, että kyse eiole postimyyntimorsianpalvelusta vaan romanssin ja pitkäaikaisen suhteen löytämisavusta.

He ovat aina olleet suosittuja — venäläisillä vaimoilla on hyvä asenne, etkä varmasti ikinään kyllästy" , sivustolla sanotaan.

Etusivulla olevista naisista vanhin on 35 vuotta. Kaikki ovat hemaisevan kauniita. Samaisella sivustolla kielletään lähettämästä rahaa palvelua käyttäville venäläisille naisille, joita ei tunne tai ole tavannut. Yllättävää on, että sivustolta löytyy silmälasipäisen miehen kuva, hänestä saa mielikuvan, että hän olisi yrityksen perustaja.

Yrityslupa on skannattu sivulle. Luvan perusteella kyse on kanadalaisesta yrityksestä, joka ala on konsulttipalvelut. Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean johtajien historiallista huipputapaamista on huhtikuun jälkeen pohjustettu, suunniteltu, sovittu ja peruttu.

Nyt tapaamisen toteutuminen näyttää jälleen mahdolliselta. Yhdysvalloissa, Marylandissa sijaitsevalle Ellicott Cityn alueelle on julistettu hätätilan hyökytulvien takia. Toinen hallitusneuvottelujen osapuoli Viiden Tähden Liike haluaa presidentin vastuuseen hallituksen muodostamisen estämisestä.

Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Jaa artikkeli Facebookissa Naisvalikoimaa internetissä Googlettamalla "venäläinen vaimo" ja "postimyynti morsian" löytyy yrityksiä, jotka välittävät naisseuraa. Parhaat vaimot Venäjältä -sivusto vaikuttaa kotikutoiselta, sillä Venäläisillä vaimoilla on hyvä asenne, etkä varmasti ikinään kyllästy.

Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Luulen, että ongelma on juurikin ennakkoluuloissa ja tietämättömyydessä Ne tulee tänne turisteiksi, miksei niiden kuulu noudattaa MEIDÄN kulttuuria ja tapoja? Ja uskon että moni vihaa sitten näitä venäläisiä turisteja, eikä "aitovenäläisiä", ja itse ainakin tässä kerroin miksi niitä vihaan, kun kysyttiin. Mulla ei ole itse venäläisiä mitään vastaan, mutta venäläiset turistit ai saatana. Kaahailee autoillaan valtavan kokoinen musta katumaasturi ofc muiden päältä, ovat tientukkona, näkevät oikeudekseen tehdä U-käännöksen missä ikinä huvittaa.

Juuri viimevuonna kaksi suomalaista kuoli, koska venäläisturisti teki U-käännöksen keskellä moottoritietä huomattuaan olevansa menossa väärään suuntaan.. Ja se kamala kailottaminen kaupungilla, viidensadan euron seteleiden levittely kaupoissa, ylimielinen asenne, pukukopit jotka heidän jälkee tursuu vaatteita, luulo siitä että kaikki vaatimattomassa Suomen maassa osaavat venäjää ja suuttuminen jos näin ei olekaan yms.

Mutta olen kuullut, että itse Venäjällä ihmiset ovat mukavia, turistit on vaa pieni osa ylimielisiä uusrikkaita: En tiedä mikä siinä on. Kyseinen maa ei vain kiinnosta mua pätkän vertaa eikä vaikuta millään tavalla houkuttelevalta matkakohteelta, saatika sitten asuinpaikalta.

Ja se kieli on mielestäni aivan järkyttävän kuuloista! Okei, jotkut turistit toki ovat sellaisia huonokäytöksisiä, nirppanokkaisia juntteja, mutta esimerkiksi entinen työkaverini on syntyjään venäläinen ja aivan todella mukava ihminen!

Sellainen avoin, ystävällinen tyyppi, niin sanotusti kaikkien kaveri. Nyt vasta olen tutustunut yhteen tosi mukavaan pietarilaismieheen. Kassaneitinä työskennellessäni tapasin myös aivan ihania venäläisturisteja. Lisäksi tapanani ei ole tuomita ihmisiä kansalaisuuden tai muun vastaavan tekijän perusteella. Venäjältä, kuten kaikkialta muualtakin, löytyy niin paljon erilaisia ihmisiä. En näe mitään syytä olla noin yleisesti pitämättä jostakin ihmisryhmästä, joka kuitenkin koostuu yksilöistä: Etenkin iäkkäillä ihmisillä syynä voivat toki olla nuo historialliset tekijät.

Lähemmäs yhdeksänkymppinen mummini puhuu Venäjästä ja "ryssistä" varsin vihamieliseen sävyyn. Se on aika ärsyttävää kuunneltavaa, mutta kyllä mä tavallaan myös ymmärrän, mummi kun nuorena tyttönä menetti läheisiään sodassa Venäjää vastaan, ja sota-aika oli varmasti muutenkin todella rankkaa ja vaikeaa.

No onhan meidän isovanhemmat ollu sodassa D: Ja mummoni aina vahingossa saattaa käyttää sanaa ryssä D: Ja sitten mitä nykyajan Venäjään tulee, ni sehän on ihan ku kehitysmaa. Vaikka olevinaan on niin kehittynyt hyvinvointivaltio, mutta siellähän on kaikki ihan vinksallaan.

Luulen, että ongelma on juurikin ennakkoluuloissa ja tietämättömyydessä Täähän on ihan höpöhöpöä. Kyllähän turistien pitää olla selvillä kohdemaansa kulttuurista ja kunnioittaa sitä, eikä toisin päin.

D Itse tapaan kyllä ottaa selvää paikallisista tavoista ja käyttäytyä niiden mukaan. Olen vieraana toisten maassa, enkä mikään siirtomaaisäntä. Suomalainen media ei ainakaan paranna Venäjän mainetta, sillä yleinen tapa on nostaa esille vain huonot asiat. Paljon uutisoidaan suomalaisvenäläisten perheiden huoltajuuskiistoista, joista tavallinen venäläinen ei ole kuullutkaan.

Lisäksi kohistaan aivan mahdottomissa määrin Venäjän sisäisistä asioista ja ongelmista sellaisella innokkuudella, etteivät edes Venäjän omat aktivistit jaksa konhottaa niin paljon.

Milloin olette viimeksi lukeneet jonkun positiiviseen sävyyn kirjoitetun jutun Venäjästä, ellei mahdollisia HS: Siinä, missä suomalainen media iloitsee esimerkiksi Ruotsin kuninkaallisperheen onnellisuuksista tai vaikkapa mahdollisesti norjalaislähtöisestä hyväntekeväisyysliikkeestä, ei Venäjästä kerrota ikinä vastaavia asioita.

Uutisoinnissa keskitytään siis pelkkiin huonoihin asioihin, eikä kovinkaan moni suomalainen halua historian vuoksi katsoa Venäjä-uutisia kriittisin silmin. Totta kai siitä syntyy sitten kierre, jossa Venäjä nähdään koko ajan huononevassa valossa. Ikinä en ole kohdannut niin vastenmielisiä ja törkeitä ihmisiä kuin venäläiset keikkajonoissa. Tiedänpä tapauksia joissa ovat tuoneet haarukoita konserttiin ja tökkineet tietään eteenpäin niillä. Näitä esimerkkejä löytyy joka ikiseltä kerralta, kun olen venäläisiin Suomessa tai ulkomailla järjestetyissä konserteissa törmännyt ja niitä kertoja on enemmän kuin muutama.

Sen lisäksi asiakaspalvelussa venäläiset turistit aiheuttavat sellaista raivoa, etten edes halua ajatella koko asiaa. Toisaalta kaikki tuntemani Suomessa asuvat venäläiset ovat mielestäni ihan mukavia, eikä minulla heistä ole mitään negatiivista sanottavaa. Esimerkiksi se homofobian harrastaminen siellä ei toki joka paikassa, toivonmukaan. Ja itse olen ainakin ihan otettu siitä, että joku tänne Suomeenkin haluaa tulla, kun täällä on erittäin ennakkoluuloista ja itsekästä porukkaa - ja sanoisinko, että perin junttimaistakin.

Muutenkin eri kulttuurien kohtaaminen on hieno asia. Enkä kyllä ole vielä huomannut venäläistä, joka olisi yhtään sen epäystävällisempi kuin suomalainen. Olin yliopistossa yhdellä kansainvälisyyskurssilla, ja siellä oli yksi venäläistaustainen tyttö asunut Suomessa jo yli kymmenen vuotta muistaakseni , ja hän sanoi, että venäläiset eivät hymyile tuntemattomille, koska heidä pidettäisiin hulluina. Koska mikä on yleistämistä helpompaa.

Kaikki venäläiset on tunnetusti yhtä kuin Putin, turistit, turkistakit, huoramaiset ylipolvensaappaat ja Putouksen Svetlana. Kannatan heidän tarkoitustaan, mutta keinot typeriä Mun puolesta ois vaan joutanukki jäädä sinne venäjälle. Sukuni on kotoisin vanhan Sallan alueilta, jotka sodan jälkeen luovutettiin Venäjälle.

Nuorena isä kuitenkin säästi mut ryssävihaisilta tarinoiltaan ja yksi nykyisistä parhaista ystävistäni on puolittain venäläinen. Varmaan ennakkoluulot, kun tiedetään Venäjästä vain rikkaat turistit, Putin ja vanhat sodat. Itse tykkään kauheasti Venäjästä. Ihmiset on ihania kun niihin tutustuu.

Miehet ainakin mun tuntemat on kauhean kohteliaita. Liikenne on oikeasti ihan helvettiä siellä ainakin aviomiehen mukaan , siksi ne ei osaa ajaa Suomessakaan. Se venäjänkielinen asiointi johtuu monesti siitä, että niillä ihan oikeasti voi olla tosi paska englanti, kun tv-ohjelmia dubataan paljon venäjäksi tekstitysten sijaan.

Ja just esimerkiksi tuntemattomille hymyily yms. Se ystävällisyys tulee kyllä satakertaisesti takaisin sitten, kun ei olla enää tuntemattomia. Meneppä kysymään mummoltani, jonka venäläiset ajoivat pois kotoaan, raiskasivat ja tappoivat hänen siskonsa ja polttivat kylän maantasalle.

Sitten kun mummo meni sinne vanhoilla päivillään käymään, ne laiskat torakoihin verrattavissa olevat ihmispaskat olivat lianneet koko Laatokan peruuttamattomaan kuntoon. Isäni on syntynyt samana vuonna kuin sota päättyi, isäni veli syntyi evakkomatkalla. Ei varmaan kamalan vaikea ymmärtää, mistä se ryssäviha juontaa juurensa.

Samanlaisia ne ovat edelleen. Itsekeskeisiä, ilkeitä, kieroja ja materialistisia. Kaikissa maissa on hyviäkin ihmisiä, mutta itse en ole vielä törmännyt venäläiseen, joka ei perusluonteeltaan olisi ilkeä ja kiero, vaikka olenkin monen kanssa hyvä kaveri. Jos historiaa ei miettisi lainkaan, niin venäläiset ovat todella törkeitä ja ylimielisiä nykypäivänäkin. Ei tietenkään voi sanoa että joka ikinen venäläinen on inhottava, mutta valtaosa.

Ainakin mitä nyt venäläisiin on täällä Suomessa törmännyt esimerkiksi jos on asiakkaana ollut töissä, niin ei helvetti miten tökeröä porukkaa. Ne luulee että kaupoissakin kaikki on niiden, esimerkiksi on toisten kärryistä ottanut tavaroita omiinsa olen nähnyt ja ne nyt ei vaan oikeen välitä vittuakaan ja luulee olevansa maailman kuninkaita. Ymmärrän, että varsinkin vanhoilla ihmisillä se "ryssäviha" saattaa puskea esiin ihan omienkin kokemusten perusteella, koska esim.

Vaikea nyt sitten sanoa, onko se yleisesti oikeutettua heille, tavallaan joo ja ei. Onhan sen veemäistä mm. Mutta joku kohtuus sentään. Minusta on aika perseestä, että sitä venäläisvastaisuutta siirretään yhä eteenpäin. Huuteluita saa kuulla tosi helposti. Ja mitä naurettavimmista asioista, esimerkiksi venäjänkielen opiskelusta tai sukunimestä, tai koulusta. Pidän Venäjän kulttuurista ja kielestä ja moni muukin, politiikka onkin sitten asia erikseen.

Turisteista en osaa sanoa. Minusta on tylsää muodostaa mielipidettä yksittäisistä tapauksista tai ihmisistä. Omat kokemukset vaihtelee laidasta laitaan. No, toki kiitän niitä Suomeen lomailemaan tulevia, jotka monia yrittäjiä tukevat tuomalla rahansa tänne mm. Koska joillekin oma suku on todella tärkeä, ja jos oma suku on kokenut kotipaikkansa menettämisen ja pakomatkan venäläisten takia, saattaa se asenne periytyä lapsille.

Mun äidin suku on kotoisin Karjalasta ja sukulaisia siis on joutunut lähtemään evakkoon. Mä en valitettavasti pystyis olemaan jonkun venäläisen kanssa minkäänlaisessa kanssakäymisessä ilman ennakkoluuloja Musta on ihan kauheeta ajatella mitä monet ihmiset on menettänyt Venäjän takia. Mua vaan kiinnostais, että onko aloittajan sukulaiset menettäneet mitään sodissa venäläisiä vastaa? Jos ei ole, en ymmärrä mitä järkeä oli tehdä tämä keskustelu Venäläiset on pääosin ihan jees - mulla on niitä kavereina ja bisnesneuvotteluissa pöydän toisella puolella - mutta en pidä valtion perseilystä noin kokonaisuutena.

Eiköhän silloin ja luvulla myös venäläiset menettäneet siinä missä suomalaisetkin. Ja muutenkin, herranjumala, se oli todella kauan sitten.

Eikä nykyihmiset edes ole siihen millään tavalla syyllisiä. Syitä löytyy sekä menneisyydestä että nykytilanteesta, jos vaan osaa katsoa. Veikkaan tuota historiaa ja vanhemmilta ja isovanhemmilta opittu juttu.

Sitten on tämä propaganda ja Venäjällä pelottelu, jota meidän päättäjät ja media lietsoo. Ukrainan kriisin alkamisesta alkaen on ollut hirveästi otsikoissa NATO, vaikkei mitään tarvetta sille jäsenyydelle ole koska kauppasuhteet ja hyvät välit, jotka ovat ikävä kyllä menneet huonoiksi kun pääministerimme vittuilee Venäjälle.

Vaikkei Venäjälläkään se elämä mitään juhlaa oo niin silti on parempi ettei ärsytä isoa naapurimaata. Tiedän itse venäläisiä, ja ihan mukavia ovat mitä asiakkaina palvellut heitä koulun kahviossa palvellut heitä.

Mun paras ystäväkin on puoliksi venäläinen, ja oikein mukava hänkin. Isovanhemmatkin on monesti sanoneet että venäläiset on pahoja. Toinen syy vihaan on turistit, joista oon kuullut itä-Suomessa asuvilta kavereiltani esim.

Nuo turistit saa mut silloin vihaamaan venäläisiä mutta muuten pidän heitä ihan mukavina ja ystävällisinä ihmisinä. Sääliksi kyllä käy venäläisiä kun joutuvat elämään homofoobisen diktaattorin vallan alla.

En siis vihaa venäläisiä mutta Venäjän politiikkaa kyllä uhkailuneen ja epätasa-arvoineen. Toivon, että aloittaja ei ole täysin masentunut suomalaisten ja demittäjien asenteista venäläisiä kohtaan. Itsekin ennen hiukan karsastin Venäjää, kaikki haukkuivat venäläisiä ja ryssittelivät.

Kaikkialla haukutaan venäläisiä turisteja, ovat kuulema koko maailman pohjasakkaa itse en ole nähnyt heissä mitään normaalista poikkeavaa: Meillä taidekoulussa järjestettiin vuosia sitten matka Pietariin Eremitaasiin ja tutkimaan venäläistä kulttuuria. Silloinen poikaystäväni kielsi minua menemästä, koska "Venäjällä kidnapataan nuoria naisia seksiorjiksi". Ei tarvitse varmaan erikseen sanoa, että kukaan näistä vihaajista ei ole itse perehtynyt Venäjään ja sen kulttuuriin.

Opin arvostamaan Venäjää vasta sitten, kun menin naimisiin miehen kanssa, joka on viettänyt paljon aikaa Venäjällä. Hän puhuu maasta kutakuinkin samaan tyyliin kuin aloittajakin. Itse olen alkanut kiinnostua suuresti, sieltä tulee koko maailman hienointa kulttuuria: Haluaisin matkustaa Venäjälle ensimmäistä kertaa ja tehdä itse johtopäätökseni sen perusteella.

En tahdo pohjata mielipiteitäni ahdasmielisten lammasten asenteisiin, suurin osa heistä suhtautuu venäläisiin ennakkoasenteella. Itse olin siivousfirmassa töissä ja tapasin siellä ensimmäistä kertaa venäläisen ihmisen.

Hän oli erittäin sydämellinen, kohtelias, ja välitti. Siinä missä suomalaiset työntekijät vahtasivat, kuka lähtee töistä liian aikaisin ja ilmiantoivat pomolle , niin tämä venäläinen rouva aina patisti minua lähtemään aikaisemmin, jos olin väsynyt.

in venäläinen nainen kokemuksia Voimakkaan yskimisen jälkeen mies sanoo, että haluaa venäläisen naisen seuraa, koska he ovat suomalaisia naisia suvaitsevaisempia. Toisekseen, venäläisten turismi tuo mansikoittain rahaa suomeen. Ei saa jäädä tuleen makaamaan Jussi Kolehmainen Vapaa-aika Oletko elämänmuutoksen edessä tai Ja yleensä ne ei edes tiedä mihin ne on menossa joten kaistanvaihtokin on enemmän tai vähemmän hakemista. Eli pitää löytää ihan tavallinen nainen, joita on suurin osa Thaimaassa, eikä mennä ensimmäisestä baarista hakemaan tyttöystävää tai vaimoa.