Seikkailuseuraa seksiä vessassa

Raunio korostaa , ettei seksi ravintolan vessassa ole laitonta. Lemmenleikeille asettavat omat rajoitteensa ravintolan puitteet: Vanhan Ylioppilastalon päällikkö Essi Massalin sanoo, että heillä ovat vessat aina niin täynnä porukkaa, ettei niissä seksin harrastaminen suju — ainakaan ilman yleisöä. Vanhallakaan ei vessaseksistä saa porttikieltoa, mutta se tulkitaan järjestyshäiriöksi ja hairahtuneet ohjataan ulos.

Yksi harvoista on Big Brother -talosta, monenlaisista viihdekuvioista ja Helsingin yöelämästä tuttu Antti Kurhinen , Vessoissa touhuavat niin opiskelijat kuin bisnesjohtajat. Kurhisen mukaan pikkujouluaika on otollista aikaa ravintolaseksille, sillä lempi leimahtaa usein juuri työporukassa. Niin, ei kai sille voikaan..

Poistuimme miesten seurasta sisätiloihin. Mies jäi kuitenkin mieleeni, sillä hän oli ainoa hyvännäköinen, jonka olin sinä iltana nähnyt.

Pohdin vain kuinka jaksaisin kuunnella häntä vielä aamulla sillä se nauru oli oikeasti järkyttävää kuultavaa. Mies liittyi myöhemmin illalla uudelleen seuraamme, kun olimme ystäväni kanssa asettuneet yhden pöydän ääreen.

Hän sanoi minun jääneen kiinnostamaan häntä, joten hän päätti tulla vielä juttelemaan meille. Seuraamme liittyi muutakin porukkaa ja silloin treenattu mies päätti etsiä kaverinsa.

Jäin miettimään, mitä tekisin hänen kanssaan. Hän näytti kyllä hyvältä ainakin muuhun tarjontaan verrattuna ja seksiä teki mieli. En kuitenkaan haluaisi herätä aamulla hänen vierestään.

En ollut harrastanut seksiä tämän kyseisen yökerhon vessassa vielä ja ajattelin, että voisin heittää hänelle tämmöisen ehdotuksen ilmoille. Eihän siinä mitään häviäisi. Pöydässämme oli edelleen muutakin porukkaa, joten uskalsin jättää ystäväni hetkeksi odottamaan. Sanoin hänelle käyväni vessassa ja palaavani aivan pian. Suuntasin kuitenkin tanssilattialle etsimään tätä treenattua miestä. Onneksi torstaisin oli vähän hiljaisempaa ja tanssilattiakaan ei siis ollut täynnä.

Heti päästyäni hänen luokseen, minua alkoi ujostuttaa. Höpötin aluksi kuinka halusin vielä tulla juttelemaan ja, että minua harmitti kun hän häipyi. Hän oli jälleen mielissään seurastani ja tanssi samalla musiikin tahtiin.

Päätin, että se on nyt tai ei koskaan. Miesten vai naisten vessassa? Minulle se oli aivan sama, se vessa missä olisi vähemmän porukkaa, vastasin hänelle. Hän ei sen pidempään miettinyt, totesi vain, että mennään sitten.

Otti minua kädestä ja johdatti minut mukanaan miesten vessaan. Yksi koppi oli sopivasti vapaana eikä jonoa ollut. Pari miestä wc-tilassa oli kyllä, mutta heitä ei tuntunut naisen läsnäolo haittaavan. Menimme vapaaseen koppiin ja laitoimme oven lukkoon. Kävin saman tien hänen kimppuunsa ja painoin hänet seinää vasten. Mies sanoi, ettei ollut koskaan tehnyt mitään vastaavaa ja kuinka ihanan kiihottava ehdotus tämä multa oli.

Mun kaveri lapseton vielä on kyllä semmonen seko kun saa viinaa, että huhheijaa. Kerran oltiin Juhannus-festareilla ja torstaina mentiin ja sunnuntaina lähdettiin ja viis miestä sitä ehti panee. Ja kaikki yksi kerrallaan, että ei mitään ryhmäseksiä. Oma ennätys on se, että Helsingin risteilyllä oli mies mennessä ja tullessa. Ehkei niiden tarvitse kirjoittaa, joilla elämässä ollut vain yksi mies ja jotka ei voisi edes kuvitella elävänsä tällaista saatanallista elämää. Pyhät ja tekopyhät voivat kirjoitella omia kauhisteluketjujaan.

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Voi, pyhä jysäys, että on taas palstalla idiotismi valloillaan. Olen useastikin kaverin kans pannut muijaa saman aikaan, toiseltsa otti dsuihin ja toinen pani. Ei siinä mitään ihmeempäää ja voin sanoa että yks kerta oli ihan julkkis laulaja kyseessä, nimeä en viitti paljastaa.

Ei ollu ajeltu vaaan oli siistitty juttu. Vuorokaudessa 24 ja viikonlopussa siinä sata. Sitäpaitti jos kerran viikonlopussa olis sata, niin pakkohan olis mennä toi 24 rikki per vuorokausi.

Ja kuka ees laskis noita. Ei ees ammattihuora tommosia lukemia sais aikaan. Itellä ennätys on kolme. Perjantaina yhden illan juttu ja lauantaina bileissä joissa tuli sitten eksyttyä semmoseen tilanteeseen, että tuli sekstailtua kahden miehen kaa.

Muuten ei oo koskaan ollut kahta ees kovin lyhyen ajan sisään. Tosta viikonlopusta tuli aluksi morkkikset, mutta nykyään ajattelen sitä puolittain ihan positiivisesti. Parempi kokea tommosiakin ettei tuu nutturapäätäteilijäksi. Yks piisas nyt vkl laivalla.. Kahden kaa yhden illan aikana,ja ei ollut ryhmäseksiä. Viihdearvoa ainakin piisaa tällä keskustelulla! Mä aina fantasioin siitä, että lähtisin viettäisin jonkun ihan hurjan viikonlopun.

Kyllä minä ainakin haluan, että lapseni sitten kun on siinä iässä löytää ne jänskät paikat itse, lukematta lööppihekumassaan hehkuttavien copypasteijoitten mielikuvitustenn tuottamia, märkiä etkounia. Ehkä sinä mielensäpahoittaja ymmärrät jatkossa jättää nuorille suunnatut sivustot nuorille, ja pysyt itse siellä minne kuulutkin: Olen 26v nainen ja ajatus seksistä wc-kopissa lähinnä oksettaa. Itse olen 24v mies ja ajatus tuntuu kiinnostavalta.

Ehkä homma ei ole teinien juttuja eikä kummallista vaan yksinkertaisesti vain osan meistä makuun. Miettikääpä tätä, jos haluatte ymmärtää muita ihmisiä: Antiikin Kreikassa miesparit olivat yleisiä.

Ei liity asiaan muuten kuin että ihmiset elää normien mukaan. D mutta joo jännitystä ja vaarallisia tilanteita ;P suosittelen! Itse tullut kokeiltua parin ravintolan vessat, Serenassa vessa, ranta- ja metsämeininki, sekä ravintolan pöydässä tosin ravintola oli tyhjä, ohikulkeva vartija lukuunottamatta. Kiinnijäämisen pelko on mahtavaa! Walter de Campin suosittelema invavessa sopisi minusta tarkoitukseen paremmin. Tuollaisessa pienessä kopissa ei ole tilaa kylliksi. Kieltämättä Tornissa on tiettyä viehätystä.

Myös siksi, että sieltä voi itse katsella kaupunkia. Kuvan naisella on muuten kauniisti kaareutuva alaselkä. Kerran olen invavessassa kokeillut ja jäi kyllä hyvät muistot. Kokoemukseen todellakin vaikuttaa paikan siisteys. Ei paljon kiinnosta missään kusen ja paskan seassa alkaa panemaan. Eikä tämä välttämättä mitään teinien hommaa ole. Itse olen kohta kymppinen. Kuvan pariskunta jäi kiinni rysän päältä vain kerran. Kaksi miestä kusella, hymähdyksiä.

Suljettu tila, vessaan meno ja poistulo kuumottaa. Miesten vessaan helpompi mennä, sillä huomattavasti lyhyemmät jonot.

Vessat liian valoisia, tunnelma puuttuu. Tilava, asento kuin asento onnistuu. Kun haluat leikkiä Sinkkuelämää-sarjan Samantha Jonesia. Torni - Testin voittaja! Samassa tilassa miesten ja naisten vessa, helppo jonottaa yhdessä, upea näköala. Testin tilavimmat vessat mahdollistavat myös ryhmäseksin.

Heti, sillä jokaisen kaupunkilaisen pitäisi kokea tämä. Ale pub - Testin luuseri! Sormileikit naiselle Huomasiko kukaan: Kiinni rysän päältä Nautittavuus miehestä: Lapsellista pelleilyä ne ovat. Ainakin Dragon Age ykkösessä on todella kömpelösti toteutettu seksi, ja yleensäkin pariutuminen ja romantiikka. Fallout kolmosta ei edes voi ottaa esimerkiksi. Witcherin keräilykortit ovat kaikessa korniudessaan hauska ja freesi idea. Ottaisivat mallia maulla tehdyistä elokuvista, missä vihjailu kertoo enemmän kuin itse asian näyttäminen.

Voisi irrota parit eeppiset naurut. Witcheriin seksi kohtaukset sopi minun mielestä erittäin hyvin. BioWaren peleissä ne kohtaukset aiheutti kyllä hieman naamapalmua.

Päätelmä on kyllä väärä, jo alkuajoista saakka peleissä on nähty motiiveiltaan uskottavia yhdyntäkohtauksia. Ajatelkaamme vaikkapa Amerikan vähemmistöjen historiaa syväluodannutta Atari Kirjoistakin voisi jättää seksikohtaukset pois, koska kyseessä on vain rivi sanoja, ei oikea näyttelijä joka sitä seksiä harrastaa.

Tämä on analogia jutun kirjoittajan tulkinnalle alkuperäisestä haastattelusta. Ei mikään ihme että juttu kuulosti idioottimaiselta.

Ilmeisesti alkuperäisessä jutussa oli jokin pointtikin, mutta en jaksa kyllä sitä lukea, koska tuskin se sen järkevämpi on. Seksiä ei tarvita edes elokuvissa tai missään muuallakaan, ei se silti tarkoita sitä etteikö se jotain teokseen toisi lisää.

Toki joskus se ottaa aika paljon poiskin, mutta minkäs teet. Teoskohtaisesti tuota pitää arvioida eikä yleisesti hourien niin kuin ko. Katsotaan miten Witcher 2 hommassa onnistuu, mutta tähän mennessä kaikki seksikohtaukset peleissä ovat olleet melko noloja kehitelmiä. Biowarekin voisi keskittyä ihan vain siihen tarinaan ja jättää ne romanssit sikseen, kun mitään oikeasti uskottavaa suhdetta ei kerran saada aikaiseksi.

Aina se menee sen saman kaavan mukaan: Suorita muutama tehtävä kumppanin hyväksi ja kiitokseksi sitten päästään petipuuhiin. Lopussa vielä joutuu sen vaikean valinnan eteen, että pitää päättää kahdesta eri vaihtoehdosta.

Tästä hyvänä esimerkkinä Mass Effect 2: Ei se Miranda-romanssin pohjustuskaan kyllä mikään varsinainen taidonnäyte ollut, mutta Talin kanssa vedettiin niin pahasti alta riman, että hävettää käsikirjoittajien puolesta. Mitä jos koettaisitte vaihteeksi keksiä hahmojen välille jonkin tunnesiteen ja vieläpä oikeasti uskottavan sellaisen?

Jännintähän tässä olis se, että en koskaan edes yrittänyt mitenkään vikitellä Talia, eli voitte kuvitella tuliko ehdotus yhtään nurkan takaa. Oli aika järkyttynyt olo jälkeen päin…. Se nukke siinä artikkelissa tarkoitti sitä ettei pelihahmoa voi pitää oikeana ihmisenä, koska pelien juonet ja hahmonrakennus ovat pokemon-tasoa, ja tämä johtuu siitä että pelejä tehdään edelleen vain viihteeksi leluiksi ja bisnesmielessä. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, onko ne pikselit ruudulla muodostanut oikea näyttelijä vai 3D-malli.

Team Americaan vertaus ei johtunut nukeista vaan siitä, että sekin on tehty vain viihteeksi ja bisnesmielessä eikä senkään tekijät ole ottaneet tuotostaan hirveän vakavasti. Minun puolestani voisi seksikohtaukset jättää h-peleihin ja muihin seksiin erikoistuneisiin peleihin, pidetään meiän roolit roolina ja strategiat strategiana.

Kirjautuneena käyttäjänä voit lisätä juttuja lukulistalle myöhempää tarkastelua varten. Siirry linkistä RSS-syötesivulle ja paina Tilaa-nappia saadaksesi tuoreimmat otsikot nopeasti ja vaivattomasti. Voit jakaa jutun WhatsAppissa. Tämä toiminto vaatii, että mobiililaitteeseen on asennettu WhatsApp-sovellus. Voit antaa toimitukselle palautetta tai lähettää juttuvinkin alla olevalla lomakkeella. Eikö sinulla ole tunnusta? Ei hätää, täytä alle sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle uuden salasanan.

Kirjautuneena voit osallistua sivustolla käytäviin keskusteluihin. Mikäli sinulla on olemassa olevat tunnukset Otavamedian muilla sivustoilla voit käyttää samoja tunnuksia kaikissa palveluissa. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit kirjautua sähköpostilla ja salasanalla. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Asioi verkossa Voit mm. Digipalvelut Puhelin 09 [email protected].

Seikkailuseuraa seksiä vessassa -

Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - En ollut itse juomassa, mutta voihan sitä olla viihteellä hauskaa ilman alkoholiakin. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin Halusin maata miehen kanssa. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Rakastuminen on huono pohja parisuhteelle, sanoo asiantuntija. Pornoakin vissiin pitäisi katsoa vakavissaan ja kriittisesti jos ylipäätään katsoo koska siinä on oikeita ihmisiä, ja sitten kun tulee joku leffa kuten Avatar jossa on alien seksiä tai moisen inception sabrina kalu suussa mennään ihan solmuun kun ei ole ihmisiä, ei peli, eikä pornoa!?